Gestió i promoció de propietats d'ús turístic i lloguer de vacances.

Informació a propietaris

Home Sitges li ofereix els següents serveis:

- Propietats d'ús turístic legalitzades. Gestió, explotació i promoció.
- Lloguers de vacances o de temporada.
- Lloguer de llarga estancia.
- Inversions immobiliàries.
- Tràmits i gestions.

Deixar la seva propietat a les nostres mans li garantirà el màxim benefici i la millor rendibilitat. El nostre bon fer professional fa que cada dia augmenti més la nostra cartera de clients satisfets

Té una propietat a Sitges i li vol treure un bon rendiment?

Deixi'ns la seva propietat en explotació

El lloguer d'ús turístic i el lloguer de temporada són els millors mètodes per obtenir la màxima rendibilitat del seu patrimoni immobiliari mentre augmenta el seu valor de mercat , disposant de l'habitatge en qualsevol moment .

En Home Sitges ens ocupem de tot , legalitzant cada propietat per a la seva explotació en lloguer d'ús turístic i oferint el millor servei d'assistència als inquilins . Entre els serveis que oferim , hi ha la promoció de la seva propietat en els cercadors més apropiats , contacte amb els possibles llogaters , gestió de les reserves i calendaris , recepció i atenció dels inquilins incloent serveis extres i sempre exigint totes les garanties necessàries als inquilins per la tranquil · litat dels nostres clients .

El nostre objectiu és gestionar amb la màxima professionalitat i el millor servei dels habitatges que els propietaris ens deleguen , i al mateix temps , obtenir la màxima satisfacció dels arrendataris. Per això no busquem la quantitat sinò la qualitat i la bona gestió.

El lloguer ha de ser una experiència agradable i sense sorpreses per a ambdues parts i Home Sitges té l'experiència per fer-ho realitat .

Mentre administrem el seu habitatge vostè estarà puntual i permanentment informat per un dels nostres professionals dels seus calendaris , ocupacions i per descomptat de les liquidacions mensuals o periòdiques .

Si vostè disposa d'una propietat a Sitges i vol treure-li el màxim rendiment , estarem encantats en visitar sense cap compromís , informar de les diferents possibilitats de lloguer i confeccionar un projecte de rendibilitat .